Støt os!

Er du/I en virksomhed, anden form organisation eller blot en privat person, som gerne vil have muligheden for at være med til at skabe en speciel sommeroplevelse for nogle af de børn, som har mest brug for det? Så kan du/I læse mere om hvordan jeres bidrag kan hjælpe med netop det!

Vi er 35 voksne frivillige, der har afsat vores dyrebare sommerferie, til at skabe en uforglemmelig og magisk ferie i uge 30 for 60 udsatte børn. Ugen er fyldt med sjov, leg, godt fællesskab og en masse gode oplevelser under trygge rammer.

Selvom at vores tid er gratis, har vi stadig en masse udgifter ved afholdelse af lejren og sikre gode rammer for både børn og de frivillige. Husleje, mad, popcorn og sæbebobler er desværre ikke gratis, så vi har brug for jeres hjælp!

Man kan sponsorere et frit beløb eller vælge at være den glade giver af vores tur i sommerland, vores tur i svømmehallen eller vores børnefestmiddag som angivet i nedenstående liste. Hvis beløbet fra vores liste ikke passer i jeres budget (selvom at det bliver trukket fra i skat) kan I vælge et beløb, som ikke er bundet til en aktivitet. I kan også give os et ring eller skrive en mail og høre om andre muligheder.