Første gang? Du har sikkert en masse spørgsmål?!

Hvordan kommer man med på lejr?

For at komme med på lejr kræver det, at du er indstillet af enten en sagsbehandler, skolelærer eller institutionsleder. Er du i tvivl om du kan komme med, så prøv at snakke med dine forældre eller din lærer.

Hvad laver man på Jubellejren?

Lejren foregår primært udenfor, men bare rolig vi spiser og sover indenfor. Om dagen har de frivillige voksne (hjælperne) arrangeret en masse fede og sjove aktiviteter – og det er disse ting der foregår udenfor. Meeen vi har også en kiosk, en biograf, en sportshal og en masse andet. Vores lejr er ikke en primitiv lejr, men vi lover, at I nok skal få lejlighed til at sove i telt, hvis det er det, man gerne vil.

Det er meningen, at ugen skal være en ferie for dig med mulighed for at slappe af, men også med mulighed for at deltage i en masse sjove aktiviteter, få nye venner og lege med både børn og voksene. Der er næsten ubegrænsede muligheder for, hvad der kan lade sig gøre.

Har I mulighed for at opbevare værdigenstande osv et sikkert sted?

Ja, selvfølgelig har vi det! Vi har nemlig vores helt egen bank på lerjen, hvor vi opbevarer både penge og værdigenstande.

Alle værdigenstande såsom Ipod, MP3-afspillere og mobiltelefoner skal faktisk opbevares i lejrbanken, da der på værelserne er risiko for, at de bliver væk eller en anden kommer til at tage dem.

Du skal være opmærksom på, at de ting vi opbevarer for dig, er medbragt på lejren på eget ansvar. Det vil sige, at vi ikke erstatter noget, hvis tingene bliver væk. Tænk derfor meget grundigt over, om det virkelig er så vigtigt at have elektronisk udstyr og andre værdigenstande med.

På selve lejren må der ikke benyttes mobiltelefon.