Jubelmagien

En uges ferielejr kan noget helt magisk. Den kan give børn og voksne nye gode venner, en masse god voksenkontakt og vigtigst af alt masser af succesoplevelser, som de kan fortælle om i skolen, når de kommer hjem.

Jubellejren er drevet af en stor flok frivillige voksne, der bruger deres fritid og ferie på at afholde lejr, fordi de synes det er mega sjovt. De planlægger ugens aktiviteter og skaber rammerne for en masse skøre, sjove og hyggelige jubelstunder.  

At bryde ud i jubel er heller ingen sag, når man holder til i smukke midtjyske omgivelser med mulighed for at lave masser af skønne aktiviteter inde som ude (dog helst ude). Jubellejren ligger i uge 30, og i denne uge kan alt lade sig gøre, hvad enten det er en fodboldturnering, bygge kæmpe piratskibe, danse til discofest eller få post fra sine nye bedste venner.


Bæredygtig og lækker mad!

Vi er en lejr med et åbent køkken, hvor køkkenholdet har frie tøjler til at være tossede og kreative med maden. Vi har f.eks. fået stjernebesatte natsorte rumburgerboller. Lidt skræmmende, men virkelig lækkert!

Hvis børnene synes det er sjovt, og de kan overholde de strenge regler i et køkken, så kan de også være med til at lave mad. Så sejt.

På Jubellejren spiser vi ofte bæredygtigt, altid lækkert og aldrig svin. Så kan alle nemlig spise al den lækre mad. Velbekomme.


Information om lejren

Lejren afholdes i uge 30 i 2022. Det vil sige søndag d. 25. juli til lørdag 1. august for børnene.

For de frivillige hjælpere starter lejren allerede lørdag d. 24. juli til søndag d. 2. august.

Den afholdes på 

Vesterbølle Efterskole
Sognevejen 300
9631 Gedsted

Forberedelsesweekend for hjælpere

Forberedelsesweekenden er obligatorisk for de frivillige voksne.

Weekenden afholdes d. TBD